The "Mini Cart" element requires the plugins "WooCommerce" in order to work. They're either inactive or not installed.

Sjokolade

Inneholder ingredienser
og allergeninformasjon

Om Sjokoladen

Vi på Fruene lager sjokolade av høyeste kvalitet, og med skikkelige gode råvarer som utgangspunkt. Vi tempererer, støper, smaker, tester og lager en rekke smaksvarianter slik at alle skal kunne finne sin egen personlige favoritt. Sjokoladefaget er et inngående tradisjonsrikt håndverk, og vi er stolte av å kunne tilby et helt unikt produkt, laget med kjærlighet og naturlige råvarer - spesielt til deg og de du er glad i.

Hos oss kan du enkelt kjøpe løse favorittbiter til kaffen, eller ulike gaveesker. Ønsker du firmagaver, vennegave eller sjokolade til spesielle arrangement, så ta kontakt for tilbud og skreddersydde løsninger for deg. I tillegg til bitene i oversikten vil du alltid finne overraskelser i sjokoladedisken. Vi elsker å eksperimentere med nye smakskombinasjoner - det finnes så mange muligheter!

Nytes best når....

Godbitene bør oppbevares ved 10-18 grader, og siden vi ikke bruker noen konserveringsmiddel bør sjokoladen ikke lagres lengre enn 6 uker fra oppgitt produksjonsdato. Ganske fint egentlig. Da har du et steike godt påskudd for å spise opp alt raskt. Nytes romtemperert!

Men hvorfor sjokolade?

Da sjokoladefabrikken åpnet i 2014 sto tanken om å kunne tilby en ekte lokalprodusert souvenir sentralt.

En souvenir hvor det ikke sto “Made in China” under, men heller “Made in Longyearbyen”. Det skulle være et produkt med delikat, luksurøst, og helt åpenbart arktisk preg.

Men som vi alle vet: utseende er selvsagt ikke alt, innsiden teller jo faktisk mer. Smaken måtte også være i verdensklasse.

Vi ville lage en opplevelse - fra første øyekast til siste “Mmm”. Denne opplevelsen skulle være like spennende for besøkende som for lokalbefolkningen.

Utfordringen ble tatt på strak arm.

Nyhetsbrev
Sporadiske nyheter og oppdateringer, sendt direkte til innboksen din. Ingen spam - aldri.
© 2024 Fruene AS
Laget av Svalbard Kreativ